ADHD Landsformand

Jeg er super stolt over, at være, landsformand for ADHD-foreningen. Mit liv har i den grad forandret sig, efter jeg fik min ADHD-diagnose. Jeg har skrevet to bøger om ADHD: ” Hører du overhovedet efter ” (2021) og ” Der er for meget i mit hoved” (2022). Jeg coacher børn og voksne med ADHD/ADD og alt dette supplerer jeg med min rolle som landsformand for foreningen. Det er slående hvor lidt hjælp, der findes til mennesker med ADHD/ADD og hvor tabuiseret psykisk sygdom er i vores samfund. Det er noget, jeg gerne vil være med til at ændre igennem mit hverv som formand. Der er ingen tvivl om, at arbejdet med ADHD/ADD er blevet et kald for mig.

ADHD-foreningen er 40 år gammel og har 200 aktive frivillige, 6.200 dedikerede medlemmer og 17 handlekraftige medarbejdere. ADHD-foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for børn, unge og voksne med diagnosen og insisterer på, at vi har den viden, der skal til for at forstå ADHD og skabe ordentlige indsatser.

Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.