ADHD FOREDRAG

Foredrag

Jeg holder foredrag om mine børnebøger, integration og ADHD. Mit arbejde som socialarbejder, integrationskonsulent og integrationsminister har givet mig et unikt billede af integrationen i Danmark. 


BESTIL TID TIL FOREDRAG

ADHD FOREDRAG

For få år siden fik jeg stillet diagnosen ADHD. Det første jeg tænkte var; hvordan kan jeg have en børnesygdom? Men jeg blev klar over, at rigtig mange voksne mennesker lever med ADHD. Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til sin diagnose tidligere i livet, så uroen, melankolien og det indre kaos havde fået en forklaring.
I foredraget Hører du overhovedet efter? fortæller jeg historien, om at leve et liv med ADHD uden at vide det, om en grundlæggende ensomhed, der knytter sig til at føle sig anderledes og om de enorme omkostninger det har haft for mig at overskride mine egne grænser igen og igen, og aldrig kunne sige nej til en udfordring. Jeg fortæller også om styrkerne ved ADHD; jernviljen, gåpåmodet og kreativiteten.

Jeg har skabt en politisk karriere og et succesfuldt forfatterskab, men på trods af succeserne, er der også en anden side. Diagnosen har kostet mig dyrt, både professionelt og privat, forliste ægteskaber og tabte jobs og venskaber. Flere gange har jeg truffet afgørende valg i mit liv, som bagefter har været uforklarlige for mig selv, og jeg har siddet tilbage dybt forundret og forvirret med et smertefuldt sind.

‘Jeg fik et godt valg, og jeg vidste, at Margrethe Vestager måske ville ringe og spørge, om jeg ville være minister. Men jeg vidste også helt intuitivt, at hvis hun spurgte, ville risikoen for, at det ville gå galt, være stor. Jeg aftalte med min daværende kone, at hun skulle hjælpe mig med at sige nej, hvis hun ringede. Vi vidste efterhånden begge, at sindet var skrøbeligt, egoet var villigt, og evnen til at mærke, hvornår jeg havde brug for at sige stop, var ikke til stede.’

Pris

Kontakt mig for en skræddersyet pris til dine behov.


KONTAKT MIG

Send mig en besked


Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.