Foredrag

Jeg tilbyder flere former for foredrag, men særligt om de områder som har påvirket mit virke og liv. Jeg holder derfor foredrag om mit forfatterskab og universet omkring mine børnebøger. Derudover holder jeg foredrag om integration, hvor mit arbejde som socialarbejder, integrationskonsulent og integrationsminister har givet mig et unikt billede af integrationen i Danmark. Sluttelig holder jeg også foredrag om ADHD.
Kontakt mig
Jeg har skabt en politisk karriere og et succesfuldt forfatterskab, men på trods af succeserne, er der også en anden side. Diagnosen har kostet mig dyrt, både professionelt og privat, forliste ægteskaber og tabte jobs og venskaber. Flere gange har jeg truffet afgørende valg i mit liv, som bagefter har været uforklarlige for mig selv, og jeg har siddet tilbage dybt forundret og forvirret over min impulsivitet.
“Jeg har altid vidst, at mit sind var skrøbeligt, mit ego var villigt til at sige ja til alt, og evnen til at mærke, hvornår jeg havde brug for at sige stop, var ikke til stede.”

Bestil tid til foredrag

Hør mere om mine foredrag

Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.