Coaching

Jeg er uddannet coach hos Mindjuice Academy og jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål eller hjælpe med de udfordringer, du kæmper med i hverdagen. Er det afklaring af valg, der skal træffes? Udvikling af nye egenskaber? Eller redskaber til at overvinde de følelsesmæssige eller mentale forhindringer, der bliver ved at komme igen? Uanset hvad, så er det noget vi kan arbejde med sammen. Jeg stiller spørgsmålene, og du finder svarene. Resultatet er, at du bliver afklaret på en lang række uudforskede områder og mærker din motivation og handlekraft vokse.
Kontakt mig
Coaching
10.000 kr 249
/ Klippekort/yr
Klippekort med 10 gange
Lad mig hjælpe dig med at nå dine mål
50 minutter pr session

Bestil tid til coaching

Kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og hvordan jeg på bedst mulig vis kan møde disse ved hjælp af mine metoder.
Kontakt mig her
Coaching
1.200 kr 249
/ pr session/yr
Betal pr. gang
Lad mig hjælpe dig med at nå dine mål
50 minutter pr session

Flere muligheder for coaching

Jeg coacher indenfor fem forskellige felter som er ADHD, erhverv, personlig, skilsmisse og stress. Min tilgang er baseret på en blanding af gamle visdomsteorier og moderne dybdegående og livsforandrende coachingmetoder.
Warning: Undefined variable $box_bg_image in /customers/4/4/c/manu.dk/httpd.www/wp-content/plugins/keydesign-addon/includes/wpbakery-extend/elements/contentbox_elem.php on line 509

ADHD

Jeg coacher omkring de udfordringer, som man kan opleve enten, hvis man selv har ADHD eller er pårørende til børn eller voksne med ADHD.

Læs mere

Erhverv

Mange mennesker har en coach. Det gør en stor forskel at have en person, der støtter dig i at overvinde dine forhindringer og nå de mål, som du længes efter i livet.

Læs mere

Personlig

Forestil dig, at du gerne vil udforske et land du ikke før har været i. Du vil mange se nye steder og lære et nyt sprog. Hvad ville give dig det allerbedste resultat?

Læs mere

Skilsmisse

Jeg har igennem det sidste år coachet mennesker i skilsmisse. Coaching er et godt værktøj, når man står med følelser, der overmander en i fx. et brud.

Læs mere

Stress

Stress kan være ødelæggende og ramme hårdere end man kan forestille sig. Det kan derudover berøre ens nærmeste. Jeg har selv prøvet at være ramt.

Læs mere

Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.