Forfatter

Jeg har siden 2002 skrevet 28 bøger og mange af dem er børnebøger (Du kan se alle titlerne under mit CV) De mest populære er nok serien om Iqbal Farroq og hans familie fra Nørrebro. Der er 11 bind i serien om Iqbal Farooq, og tre af bøgerne er filmatiseret. Jeg debuterede med “Iqbal Farooq og den sorte pjerrot” i 2006 og skrev den sidste i serien “Iqbal Farooq vender tilbage” i 2022. Jeg udkommer også med en ny fagbog om børn og ADHD i 2022. Jeg holder også mange foredrag især om ADHD, mine børnebøger og integration. Jeg coacher også, hvor jeg hjælpe mennesker til at nå de mål, de ønsker, eller udfordringer de kæmper med i hverdagen.
Kontakt mig

Se mine børnebøger her

Jeg har igennem mange år skrevet en masse børnebøger. De mest populære er nok serien om Iqbal Farooq og hans familie fra Nørrebro. Der er ti bøger i serien om Iqbal Farooq, og tre af bøgerne er filmatiseret. Jeg debuterede med “Iqbal Farooq og den sorte pjerrot” i 2006 og skrev den sidste i serien “Iqbal Farooq i krise” i 2018.

Se flere bøger i børnegenren

Se bøger i andre kategorier

Spørgsmål til mit forfatterskab?

Jeg bliver altid glad for at høre folks oplevelser af mine bøger.
Spørg nu

Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.