ADHD COACH

ADHD Coach

Jeg coacher omkring de udfordringer, som man kan opleve enten, hvis man selv har ADHD eller er pårørende til børn eller voksne med ADHD. Jeg har siden jeg udgav min bog om ADHD oplevet en efterspørgsel for sparring omkring de udfordringer, familieproblemer, ensomhed, personlige problemer m.m., som man kan opleve med et liv med ADHD på godt og ondt.

Vedrørende henvendelser om ankesager og henvendelser vedrørende merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste m.m. vil jeg henvise til ADHD foreningens socialrådgiver


BESTIL TID TIL SESSION

Stresscoach

Stress kan være ødelæggende og ramme hårdere end man kan forestille sig og ikke nok med det, så berører det også ens nærmeste. Jeg har selv prøvet, hvad det betyder at være ramt af voldsom stress og som tidligere formand for Stressforeningen kender jeg til de utallige stressberetninger, som jeg var vidne til igennem foreningen. Men, der er en vej ud af stressen og følelsen af udbrændthed og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg kan igennem coaching hjælpe dig tilbage til dit gamle liv i balance, men med den forskel, at du vil opleve at have nye erkendelser ift. til din stresssituation, så du ikke ryger tilbage i gamle mønstre der udløste din stress.


LÆS OM STRESSCOACHINGLÆS OM STRESSCOACHINGLÆS OM PERSONLIG COACHING

Personlig coach

Forestil dig, at du gerne vil udforske et land du ikke før har været i. Du vil afsøge nye steder og lære sproget.
Hvad ville give dig det allerbedste resultat? At læse en bog, at se en film om stedet eller, at få en personlig guide, som er ekspert i at finde frem til din måde, at lære det nye land at kende på?
Coaching handler om læring. Om at lære nyt om dig selv ift. dine kolleger, din familie, chef eller kæreste, handlemønstre, kærlighed osv. Det handler om alt det, du ikke ved om dig selv og din omverden. Det er som et nyt land med ubetrådte stier af selverkendelse. Det kan jeg hjælpe dig til finde rundt i.


LÆS OM PERSONLIG COACHING

Skilsmissecoach

Jeg har igennem det sidste år coachet en del mennesker omkring deres skilsmisse. Det har de været glade for og måske fordi, at coaching netop er et godt værktøj, når man står med alle de følelser, der overmander en i forbindelse med et brud. Jeg selv har været der nogle gange i mit liv og der er ingen tvivl om, at en skilsmisse er en krise, men en krise som man kan komme ud af på en fornuftig måde. Det er aldrig nemt at blive forladt eller forlade et andet menneske og slet ikke, hvis der er børn involveret og netop i de situationer, er det relevant at have en coach ved sin side.


LÆS OM SKILSMISSECOACHINGLÆS OM SKILSMISSECOACHING

Pris

En sessIon af 60 minutter

975 DKK

Send mig en besked


Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.