ERHVERVSCOACH

Erhvervscoach

Der er en grund til at selv topledere og elitesportsfolk har en dygtig coach. Det gør en stor forskel at have en person, der støtter dig i at overvinde dine forhindringer og nå de mål, som du længes efter i livet.

Heldigvis er det ofte små forandringer, der skal til for at gøre en stor forskel. Men vejen til at skabe forandring, udvikle sit lederskab, forbedre virksomhedens resultater eller overkomme udfordringer kræver mod og lyst til at se indad. Det kræver ydmyghed og den rigtige støtte til fortsat at udvikle dig som menneske


BESTIL TID TIL SESSION

Stresscoach

Stress kan være ødelæggende og ramme hårdere end man kan forestille sig og ikke nok med det, så berører det også ens nærmeste. Jeg har selv prøvet, hvad det betyder at være ramt af voldsom stress og som tidligere formand for Stressforeningen kender jeg til de utallige stressberetninger, som jeg var vidne til igennem foreningen. Men, der er en vej ud af stressen og følelsen af udbrændthed og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg kan igennem coaching hjælpe dig tilbage til dit gamle liv i balance, men med den forskel, at du vil opleve at have nye erkendelser ift. til din stresssituation, så du ikke ryger tilbage i gamle mønstre der udløste din stress.


LÆS OM STRESSCOACHINGLÆS OM STRESSCOACHINGLÆS OM PERSONLIG COACHING

Personlig coach

Forestil dig, at du gerne vil udforske et land du ikke før har været i. Du vil afsøge nye steder og lære sproget.
Hvad ville give dig det allerbedste resultat? At læse en bog, at se en film om stedet eller, at få en personlig guide, som er ekspert i at finde frem til din måde, at lære det nye land at kende på?
Coaching handler om læring. Om at lære nyt om dig selv ift. dine kolleger, din familie, chef eller kæreste, handlemønstre, kærlighed osv. Det handler om alt det, du ikke ved om dig selv og din omverden. Det er som et nyt land med ubetrådte stier af selverkendelse. Det kan jeg hjælpe dig til finde rundt i.


LÆS OM PERSONLIG COACHING

Skilsmissecoach

Jeg har igennem det sidste år coachet en del mennesker omkring deres skilsmisse. Det har de været glade for og måske fordi, at coaching netop er et godt værktøj, når man står med alle de følelser, der overmander en i forbindelse med et brud. Jeg selv har været der nogle gange i mit liv og der er ingen tvivl om, at en skilsmisse er en krise, men en krise som man kan komme ud af på en fornuftig måde. Det er aldrig nemt at blive forladt eller forlade et andet menneske og slet ikke, hvis der er børn involveret og netop i de situationer, er det relevant at have en coach ved sin side.


LÆS OM SKILSMISSECOACHINGLÆS OM SKILSMISSECOACHING

Pris

En sessIon af 60 minutter

975 DKK

Send mig en besked


Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.