FOREDRAG

Foredrag

Jeg holder foredrag om mine børnebøger, integration og ADHD. Mit arbejde som socialarbejder, integrationskonsulent og integrationsminister har givet mig et unikt billede af integrationen i Danmark.


BESTIL TID TIL FOREDRAG

Jeg holder foredrag inden for disse felter

Iqbal Farooq

Jeg fortæller om mine børnebøger, Iqbal Farooq fra Nørrebro, samt om mine nyfortolkning af H.C. Andersen. Jeg fortæller om, hvordan det er at være forfatter, skriveprocessen, samt om sit bud på, hvorfor Iqbal Farooq bøgerne er blevet en så stor succes og om Iqbal Farooq bøgerne og alle de skøre mennesker i Iqbals univers.
Jeg fortæller ligeledes om de rigtige personer i mine bøger og om det virkelige liv, hvor handlingen udspiller sig på Nørrebro.

Det delte Danmark

Danmark er ved at blive delt mellem danskere og folk med anden etnisk baggrund. I storbyerne er der ”sorte” og ”hvide skoler”, danskere og indvandrere mødes kun i den lokale grønthandler, og kommunikationen er præget af fordomme og uvidenhed.
Vi har som politikere i årevis snakket om integration, men i stedet er der ved at opstå to parallelsamfund. Hvordan vil Danmark se ud i år 2030, hvis vi forsætter den nuværende kurs? Og er integration overhovedet mulig, når danskere og indvandrere ikke taler sammen?

Den svære dialog med andre kulturer

Dialog kan være vanskelig, specielt i mødet med værdier og kulturer vi ikke kender. Der kan let opstå situationer, hvor forskellige normer, værdier og sociale koder vanskeliggør kommunikationen.
Jeg fortæller om unges to kulturelle problematikker, det særlige karakteristika i mødet mellem etniske minoriteter og det danske samfund og stigmatiserings og udstødelses processer i blandt marginaliserede unge. Jeg kommer også med løsninger på kulturelle konflikter og løsninger generelt indenfor integration.

Pris

Kontakt mig for en skræddersyet pris til dine behov.


KONTAKT MIG

Send mig en besked


Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.