FORFATTER

Forfatter Foredragsholder Coach

Jeg har siden 2002 skrevet 28 bøger og mange af dem er børnebøger (Du kan se alle titlerne under mit CV) De mest populære er nok serien om Iqbal Farroq og hans familie fra Nørrebro. Der er 11 bind i serien om Iqbal Farooq, og tre af bøgerne er filmatiseret. Jeg debuterede med “Iqbal Farooq og den sorte pjerrot” i 2006 og skrev den sidste i serien “Iqbal Farooq vender tilbage” i 2022. Jeg udkommer også med en ny fagbog om børn og ADHD i 2022

Jeg holder også mange foredrag især om ADHD, mine børnebøger og integration.

Jeg coacher også, hvor jeg hjælpe mennesker til at nå de mål, de ønsker, eller udfordringer de kæmper med i hverdagen.


SE MIT CV

Iqbal Farooq

Jeg har igennem mange år skrevet en masse børnebøger. De mest populære er nok serien om Iqbal Farooq og hans familie fra Nørrebro. Der er ti bøger i serien om Iqbal Farooq, og tre af bøgerne er filmatiseret. Jeg debuterede med “Iqbal Farooq og den sorte pjerrot” i 2006 og skrev den sidste i serien “Iqbal Farooq i krise” i 2018.
LÆS MERE

Send mig en besked


Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.