FORSIDE

Velkommen til min hjemmeside

Du kan her på min hjemmeside læse om nogle af de ting jeg arbejder med og interessere mig for. Jeg arbejder blandt andet som forfatter, coach og foredragsholder. Jeg er ligeledes landsformand for ADHD foreningen.

Coaching

Jeg arbejder som personligcoach, stresscoach, erhvervscoach, og nu også som ADHD coach og rådgiver, hvor jeg hjælper med de udfordringer man personligt eller som forældre kan have med ADHD. Jeg læser ligeledes til sexolog, som en overbygning til min coachuddannelse.

Foredrag:

Jeg holder foredrag om mine børnebøger, integration og om ADHD.

Du kan også følge mig på Instagram: manusareen

Du kan også følge mig på Facebook, Instagram, Linkedin og Twitter.LÆS MERE

Forfatter

Jeg har igennem mange år skrevet en masse børnebøger. De mest populære er nok serien om Iqbal Farroq og hans familie fra Nørrebro. Der er 11 bøger i serien om Iqbal Farooq, og tre af bøgerne er filmatiseret. Jeg debuterede med “Iqbal Farooq og den sorte pjerrot” i 2006 og skrev den sidste i serien “Iqbal Farooq vender tilbage” i 2022.


LÆS MERE

Iqbal Farooq

Jeg har igennem mange år skrevet en masse børnebøger. De mest populære er nok serien om Iqbal Farooq og hans familie fra Nørrebro. Der er ti bøger i serien om Iqbal Farooq, og tre af bøgerne er filmatiseret. Jeg debuterede med “Iqbal Farooq og den sorte pjerrot” i 2006 og skrev den sidste i serien “Iqbal Farooq vender tilbage.
LÆS MERE

Send mig en besked


Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.