Mit politiske arbejde

Jeg har været i dansk politik siden 90erne. Først som medlem af Borgerrepræsentationen i København i knap 10 år, hvor jeg også var gruppeformand. Senere blev jeg valgt som Medlem af Folketinget, og jeg blev i 2011 udpeget som minister, i første omgang for kirke, ligestilling og nordisk samarbejde, og senere for børn, integration, ligestilling og sociale forhold. Til kommunalvalget 2021, stiller jeg op for Socialdemokratiet på Frederiksberg.

Jeg er født i Indien og kom til Danmark med min mor og far. Jeg er vokset op i en toværelses lejlighed på Islands Brygge i en typisk arbejderklasse familie uden bad i hjemmet. Min mor og far gjorde rent på de kommunale lokale om morgen, og de åbnede en lille tøjforretning på Islands Brygge, som de passede efter deres rengøringsarbejde.

Jeg er uddannet socialpædagog, konfliktmægler og coach, og læser pt. til sexolog, som overbygning til min coachuddannelse.

Jeg har boet på Frederiksberg i 7 år sammen med mine fire børn. Cilja på 24 år, Felix på 21 år, Alvin på 16 år og Nova på 3,5 år. De ældste er begyndt at forlade skuden, så nu bor jeg alene med de yngste, når de ikke er hos deres mødre. Jeg er forfatter, foredragsholder og coach, og i fritiden spiller jeg fodbold i BK Skjold. Derudover sidder jeg også i bestyrelsen for ADHD-foreningen.

Jeg har altid været interesseret i politik, som har været båret af en dyb indignation og en evig kamp mod at bekæmpe ulighed og uretfærdighed. Jeg havde dog lagt de politiske fodboldstøvler på hylden, men min indre ild blev vækket til live igen, da jeg gang på gang oplevede sagerne om boligspekulationerne på Frederiksberg. Spekulanter og udenlandske kapitalfonde, som Blackstone udhuler og skævvrider boligmarkedet. Det er på alle måder uacceptabel, og skaber et generationstyveri og en ulighed, som vi ikke må acceptere. Jeg har derfor valgt at stille op for Socialdemokratiet, for blandt andet at kæmpe den kamp på Frederiksberg.

Frederiksberg er en fantastisk by at bo og leve i, og med tiden er vores kommune blevet mangfoldighed og med plads til alle unge og gamle. Det må ikke ødelægges af kyniske boligspekulanter og internationale kapitalfonde. Vi skal tværtimod have flere boliger til helt almindelige mennesker, flere kollegier og ungeboliger. Frederiksberg skal altid gøre det bedste for børn og unge. Vi skal hjælpe daginstitutionerne og skolerne til at løfte alle børn, uanset baggrund. Daginstitutionerne og folkeskolen er der, hvor den sociale arv brydes bedst og hvor vi kan løfte alle børn i fællesskab.

Børn med ADHD eller andre psykiske udfordringer skal støttes, og social baggrund må aldrig afgøre ens fremtid og muligheder.

Frederiksberg har oplevet skyderier og angreb på vores tryghed. Derfor skal vi sikre trygheden hele byen og særligt i de almene boligområder. Det kræver lokalt boligsocialt arbejde og lokale politistationer.

Frederiksberg skal have verdens bedste ældrepolitik og en solid indsats mod ensomhed blandt ældremedborgere.

Har du lyst til, at gøre Frederiksberg til verdens bedste by at vokse op i, bekæmpe boligspekulanterne og kapitalfondene, og styrke velfærden og trygheden på Frederiksberg, så vil jeg rigtigt gerne have dig med på min kampagne.

Skriv til mig på manu@manu.dk. Du behøver ikke at være medlem af Socialdemokratiet, have lavet valgkamp før eller have indgående kendskab til politik. Det eneste er det kræver er blot en lyst til at gøre en forskel for vores fælles Frederiksberg.

Send mig en besked