En sommer med superkræfter…

I dag vil jeg fortælle om min podcast og dagens episode. Jeg har fornøjelsen af at byde Louise Brown fra Folketinget velkommen, som vil dele hendes inspirerende rejse med ADHD. Louise’s historie er ikke kun rørende, men også utroligt oplysende for alle, der ønsker at forstå mere om livet med ADHD.

Det er dog ikke derfor, at jeg skriver, for før jeg starter udsendelsen, fortæller jeg om en spændende mulighed for børn denne sommer: En sommerskole jeg er ved at organisere her i hjertet af København. Forestil dig en sommer, hvor børn ikke kun vil opleve sjov og leg, men også lærer at omdanne sine udfordringer til styrker. Vi skal fokusere på hvad børnene kan, fremfor hvad de ikke kan.

I løbet af en uge vil børn med ADHD og lignende diagnoser have chancen for at vokse og finde inspiration. Mit skræddersyede program inkluderer øvelser i selvregulering, mindfulness og åndedrætsteknikker, der hjælper dem med at håndtere stress og andre følelser sundt. Der vil også være fokus på, hvordan kost, motion og søvn specifikt påvirker ADHD, og børnene vil lære nye måder at tilgå deres diagnose på. Det bliver en uge, hvor hvert enkelt barn får den nødvendige opmærksomhed og omsorg, så de kan starte det nye skoleår stærkere end nogensinde. Du kan lytte med i starten af episoden, for jeg fortæller om det nye projekt.

Glæd dig til en episode fyldt med indsigt og inspiration, og tjek linket til podcasten, hvor du kan høre mere: Hør episoden her. Lad os sammen gøre en forskel for børn med ADHD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.