Så er der nyt om HOPE-Skolen!

Det bliver en sommer fyldt med eventyr, læring og selvudvikling, hvor børn med ADHD og lignende diagnoser vil opleve magien ved at omdanne deres udfordringer til superkræfter!

I løbet af den første uge i sommerferien dykker vi ned i forskellige tilgange, der omfavner selvværd, selvregulering, relationer, og evidensbaseret viden. Det bliver en uge der er designet til at styrke dit barns unikke evner, så barnet vil stå stærkere i de kommende udfordringer og skift, som vi ved er svære for børn med diagnoser. Det er derfor essentielt at styrke barnets mentale robusthed.

Stærke relationer: Opbygning af venskaber og forståelse af sociale dynamikker. 

Selvregulering: Forstå og lære teknikker til at håndtere stress og følelser. 

Selvværd: Fejring af personlige styrker, navigering i udfordringer, samt at tænke i muligheder – ikke begrænsninger.

Evidensbaseret Viden: Indsigt i, hvordan kost, motion, skærme og søvn påvirker ADHD.

Med fokus på aktionsbaseret læring, mindfulness og kreative workshops vil dit barn ikke kun have det sjovt, men også tage vigtige livsfærdigheder med hjem og stå styrket i fremtiden.

Tanken er at klæde børnene bedst muligt på, til at komme udbytterige igennem skolelivet, samt forberede dem til næste trin i livet ved at støtte med redskaber og de bedste læringsredskaber.

Aldersgruppe: 10-15 år. (Vi åbner op for ældre børn senere på året) Sommerskolen afholdes: mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli i Hos Hempel i Lyngby. 

Kl. 9.00-15.00 hver dag. Vi sørger for mad og drikke.

For yderligere information og tilmelding, kontakt: manu@manu.dk og skriv HOPE skole i emnefeltet.

Kærlig hilsen

Manu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spørg nu

Giv mig et kald eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.
    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.